На порталі "Дія.Бізнес" з’явився новий розділ завдяки якому підприємці зможуть обрати фінансові програми

08.12.2021
1331

Фото: Kyiv Media

На порталі “Дія.Бізнес” запрацював новий розділ — "Маркетплейс фінансових можливостей для бізнесу". Доступно близько 60 послуг для підприємців, зокрема, можна обрати для себе необхідну фінансову програму, прочитати детальні умови отримання фінансування та звернутися до банківських та інших установ. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.


Зараз підприємці зможуть знайти для себе інформацію про кредитні програми, лізинг, альтернативне фінансування, державні програми підтримки, грантові програми та інші типи підтримки.

Банківські установи та міжнародні донори зможуть долучитися до маркетплейсу та запропонувати свої сервіси й фінансові можливості для бізнесу. 

Повідомляється, що незабаром на маркетплейсі з’явиться зручна система фільтрів. Наприклад, підприємці зможуть вибрати суму необхідну для фінансування, відсоткову ставку, тип фінансування тощо.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.