Як відрізнити хорошу букмекерську від поганої – рейтинг найкращих контор в Україні

09.12.2021
1579
PR-Матеріал

Ставки на спорт – це те, що невідступно супроводжує кожен вид спорту, кожен матч та гру. Кількість спортивних фанатів у всьому світі перевищує мільйони, у зв'язку з чим на сайті Sportarena букмекерські контори зростають у попиті. Багато хто з них прагне звернути свою любов до певного спорту на прибуток. Ставки на спорт також стимулюють азарт і ще більше запалюють емоції. Але як вибрати букмекерську контору і не бути обдуреним? На ці запитання допоможуть відповісти фахівці, які співпрацювали з багатьма букмекерськими конторами та знають цей бізнес зсередини.


Як зрозуміти хороша чи погана букмекерська контора перед вами?

Беттингову компанію слід розглядати за низкою критеріїв. Для різних людей діють різні пріоритети та відбір вони ведуть відповідно до своїх інтересів. Своєю думкою з нами поділилися експерти, які працювали не лише з беттінговими компаніями, а й з великими спортивними оглядачами, наприклад, «Спорт Арена».

Отже, на що звернути увагу при виборі букмекера?

Спеціалісти «Спорт Арена» пропонують орієнтуватися на такі пункти:

1. Як довго приймає ставки на спорт і як про неї відгукуються інші гравці.

2. Які коефіцієнти пропонує букмекер?

3. Чи є обмеження, додаткові опції та бонуси.

4. Бонуси, що пропонуються компанією.

Отже, на думку експертів, перше, на що потрібно дивитися – як довго компанія працює у своїй сфері. Як правило, «молоді» букмекерські компанії прагнуть за всяку ціну залучити більшу кількість користувачів. Коли їм це вдається, якість послуг, що надаються, перестає бути для них головним пріоритетом. Компанії, які багато років приймають ставки, краще знають, що потрібно гравцям і бережуть свою репутацію.

Другий важливий пункт, який слід брати до уваги при виборі букмекерської контори – які коефіцієнти та лінії вона пропонує. Від коефіцієнта залежить, скільки чистий прибуток отримає користувач, якщо його ставка пройде. Фахівці, які працювали з сайтом «Спорт Арена», поділилися секретом, що також варто враховувати маржу, яка є прихованою комісією букмекера. Маржа закладається відразу у коефіцієнт.

І третє – це додаткові опції та обмеження. Кожна букмекерська контора сама встановлює ліміти. Маленькі ліміти – поганий показник для гравця. Надійні та перевірені букмекерські контори встановлюють великі ліміти, а у деяких матчах можна навіть робити кілька ставок із максимальним значенням.

Які додаткові функції може запропонувати букмекер?

Деякі букмекерські контори пропонують низку додаткових опцій. Наприклад, деякі букмекери проводять прямі трансляції спортивних матчів та змагань. Спортивні матчі можна дивитись абсолютно безкоштовно. Це дуже корисна функція – вона дозволяє гравцям відслідковувати будь-які зміни протягом гри та вчасно коригувати свої ставки.

Деякі букмекери пропонують свої системи лояльності. Це є добрим показником для беттінгової компанії. Програма лояльності дозволяє гравцям отримувати фрібети, кешбеки, розширюють ліміти та ін. Крім цього, програми лояльності дозволяють залучити більше користувачів.

Бонуси, що пропонуються букмекерами, є важливим критерієм при відборі. Для багатьох користувачів система бонусів є великою перевагою при виборі букмекера. Беттінгові компанії часто пропонують кешбеки та фрібети. Розмір бонусів змінюється залежно від політики та умов букмекера. Найчастіше кешбек становить до 20 відсотків. Фрібети дають можливість безкоштовно зробити ставку та познайомитися з компанією, а також отримати додатковий прибуток.

Ми розібрали основні критерії відбору беттингових компаній. Поради фахівців, наприклад команди «Спорт Арена» можуть бути корисними при виборі букмекера, але вирішальний вибір завжди залишається за користувачем.

Джерело: https://mignews.com/news/lifestyle/kak-sostavlyaetsya-rejting-luchshih-bukmekerskih-kontor-ukrainy.html

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.