З 1 січня “Нова пошта” оновить тарифи. Компанія залишила без змін вартість на доставку у поштомати, ввела новий тариф для доставки документів та спростила тарифні зони

03.12.2021
2745

Фото: mind.ua

З 1 січня 2022 року “Нова пошта” оновить свої тарифи. Фіксовано ціна залишиться на доставка документів (40 грн), та  доставку до поштомату (35 грн). Про це повідомляють у компанії.


Послуга з доставки документів коштуватиме 40 гривень. Ціна буде фіксованою на весь рік, а до її вартості вже включено фірмовий картонний конверт.

Також буде продовжений тариф на доставку до поштоматів за 35 гривень, а також накладений платіж без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до поштомату складатиме 45 гривень незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

Третє оновлення — тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що суттєво нижче за вартість базового відправлення.

Окрім цього буде спрощення тарифних зон, З 2022 року вартість доставки буде розраховуватиметься залежно від пунктів призначення за трьома тарифними зонами:

1. По місту та його передмістю.

2. Між містами України.

3. З/в селище міського типу чи село.

При доставці у межах міста та його передмістя вводиться три тарифи за вагою посилок: маленька — до 2 кг, середня — до 10 кг та велика — до 30 кг. Вартість посилок популярних габаритів стане доступнішою. Наприклад, посилки до 2 кг зараз коштують 45, а коштуватимуть 40 гривень. Посилки вагою до 30 кг коштують 100, а коштуватимуть 80 гривень. До того ж у ціну вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 гривень, незалежно куди буде доставлена посилка – до відділення або поштомату.

З 1 січня 2022 року компанія змінює тарифікацію на доставку та забір посилок кур’єром з адреси. Тепер при замовленні послуг кур’єра не потрібно прив’язуватись до ваги. За будь- яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг, і тарифікація йде вже як вантажу.

Також доставка кожної посилки у експрес-накладній з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою — за базовим тарифом, решта — за зниженим.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.