“Будинок Іграшок” запустив франшизу. Термін окупності – від 28 місяців

19.11.2021
2340

Фото: aladdin.ua

Мережа “Будинок Іграшок” запустила франчайзинговий проект. Для відкриття магазину франчайзі потрібно сплатити $40 000 паушального внеску. Про це повідомляє RAU.


Рентабельність магазину, за прогнозами, складе 10% вже у перший рік, вихід на точку беззбитковості обіцяють за три місяці. Термін окупності інвестицій – від 28 місяців. Середній прибуток магазину “Будинок Іграшок” – від 136 000 грн на місяць. 

«Ми хочемо дозволити людям, які розділяють наші цінності, самостійно розвивати ці ідеї на своїй території. На себе ми беремо всі складні процеси – управління асортиментом, поповнення полиці, ризики. А нашим партнерам пропонуємо зайнятись найцікавішим: будувати стосунки з клієнтами, впроваджувати супер-сервіс, дивувати», – говорить Вадим Хоменко, член наглядової ради мережі “Будинок Іграшок”. 

Зараз діє 64 магазини мережі в усіх регіонах України, які за рік обслуговують 25 млн відвідувачів. Середній чек у магазинах компанії – 600 грн. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.