"Укрпошта" запускає нову послугу з відправлення документів. Її можна оформити у відділенні або мобільному додатку

16.11.2021
2825

Фото: "Укрпочта"

"Укрпошта" запустила нову послугу "Укрпошта документи". Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook. За його словами, це "зручніше і дешевше, ніж надсилати документи посилкою".


Вартість послуги складає 35 гривень, якщо надсилати папери через офлайн-відділення. За доплату можна замовити доставку на адресу або зворотну доставку.

Відправлення можна також оформити у мобільному додатку, через API або в особистому кабінеті. Це заощадить час та 5% від вартості.

Відправлення документів відбувається за фіксованою ціною. За словами Смілянського, у відділенні посилку не доведеться зважувати чи перевіряти. Комісія за оголошену цінність (фіксована оголошена цінність 500 грн.) включена до тарифу.

Смілянський додає, що щорічно "Укрпошта" обробляє приблизно 100 млн листів. Таким чином, з новою послугою, більшість із них проходитимуть через "Укрпошта документи». «Думаю юристи, нотаріуси, державні органи, банки та інші особливо чекали на цей продукт. Ми запустили його виходячи з їхніх побажань», — каже Смілянський.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.