Київ! Довгоочікуване відкриття бутика SOVA у ТРЦ Respublika Park

11.11.2021
1967
PR-Матеріал

Фірмовий бутик ювелірного дому SOVA відкриється вже 12 листопада, в день офіційного відкриття торгового-розважального центру. 


З нагоди відкриття фірмового бутика SOVA, перші п'ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів з 12 по 18 листопада включно діятимуть знижки до -55%, а також  до -30% на нові колекції SOVA. 

Знайти магазин можна неподалік головного входу у ювелірному кварталі на першому поверсі ТРЦ. 

“ТРЦ Respublika Park - неймовірно довгоочікуване відкриття, адже це чудова нагода розширити географію представленості ювелірного дому SOVA у зручних для клієнта локаціях. У нас вже 13 магазинів SOVA у столиці – ми пишаємося тим, що не дивлячись на карантинні обмеження продовжуємо розширювати мережу" – коментує Кристина Башлій, директор з маркетингу SOVA.

Інтер’єр магазину виконаний у новій концепції бренду з елегантними меблями та м’яким світлом, що створює ідеальні умови для ювелірного шопінгу. Також встановлена ультразвукова машинка для чистки ювелірних прикрас, що дозволить за лічені хвилини очистити ваші вироби. До того ж, можна випити запашної кави під час вашого ювелірного шопінгу. 

Наразі в Україні працює 41 локація ювелірного бренду SOVA у 18 областях, що представлені різними форматами - фірмовими бутиками, ювелірними островами та компактним форматом SOVA Pick Up для видачі інтернет замовлень. 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.