Інфографіка: девелопери з рейтингу найбагатших українців за версією «Нового часу»

10.11.2021
2751

Журнал НВ спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital склав рейтинг ТОП-100 найбагатших українців. Вартість активів усієї сотні — $47,4 млрд, що є найвищим показником починаючи з 2014 року.


 

Перше місце у рейтингу традиційно посів Рінат Ахметов — його статки оцінюються у $11,5 млрд, за ним слідує Віктор Пінчук — $2,6 млрд і Вадим Новинський — $2,4 млрд.

Серед девелоперів лідирують подружжя - вже згаданий вище Рінат Ахметов (він володіє ЦУМом), на другому місці - власник "Амстора" Вадим Новинський - $2,4 млрд, а замикає трійку власник ТРЦ "Караван" Олександр Ярославський зі статком $462 млн.

На останньому місці серед девелоперів опинився власник компанії Budhouse Group Анатолій Шкрібляк - його статки оцінюються у $105 млн.

Найбільше показав приріст стану порівняно з 2020 роком Вадим Новинський – на 99%, а найменше Олександр Ярославський – на 6%.


 

Раніше Retailers випустив інфографіку, у якій вказав найбільших рітейлерів із рейтингу найбагатших українців на думку НВ.

Автор: Олександр Шаріпов

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.