В Україні розробили цифрову платформу для співпраці дизайнерів із міжнародними рітейлерами — Serendip.cc

10.11.2021
1165

В Україні розробили цифрову платформу Serendip.cc. Вона дасть змогу модельєрам розміщувати свої колекції та профільні матеріали, а міжнародним рітейлерам — ознайомлюватися із продукцією та робити замовлення онлайн. Про це повідомляє platfor.ma.


 В Serendip.cc дизайнери зможуть керувати усім процесом оптових продажів онлайн: створювати свій онлайн шоуруми із колекціями, продуктами та візуальними матеріалами, ділитися посиланням із байєром, надаючи йому цифровий інструмент для замовлення колекції, та отримувати готові інвойси, що відповідають міжнародним стандартам. Молодим брендам і талантам ресурс надасть майданчик для розміщення свого портфоліо, а також тестування реакції широких аудиторій на власний продукт. 

Проект створила засновниця консалтингової агенції у сфері моди Frame Ольга Цареградська за підтримки Українського культурного фонду. Артдиректором проєкту є Антон Шнайдер — артдиректор українського модного бренду Kseniaschnaider та дизайн бюро Sila, автор курсу “Дизайн без Дизайн” в КАМА.

Офіційний запуск платформи відбудеться у грудні 2021 року.

Фото: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.