Михайло Бейлін в інтерв'ю Liga.net: «Нішу фуд-маркетів в Україні вже заповнено»

28.10.2021
2088

Фото: Yatzer

Ресторатор Михайло Бейлін в інтерв'ю Liga.net розповів про свій бізнес, зокрема про Kyiv Food Market, який вони відкрили спільно з Алексом Купером.


Хто такий Михайло Бейлін?

Михайло Бейлін – український ресторатор. Непублічна особа. Він має з партнерами 14 столичних закладів, об'єднаних брендом La Famiglia, і майже половина з них у списку найкращих рестораторів України 2021 року за версією журналу НВ. Туди потрапили ресторани: Bigoli, Vino e Cucina, Piccolino та Vero Vero, Catch, "Хуторець на Дніпрі". Також Бейлін є співвласником столичного фуд-холу Kyiv Food Market.

Про відкриття Kyiv Food Market

За словами Бейліна, на той момент його цікавили формати фуд-холів, такі як у Лондоні та Італії. Подібний фуд-хол уже працював в Одесі у ресторатора Алекса Купера, відповідно Михайло Бейлін поділився з ним ідеєю, і він її підтримав.

Про концепцію фуд-холу

Кyiv Food Market відрізняється концепцією одеського фуд-маркету та фуд-холів у Європі, де це більше формат ринків, ніж ресторанів. «На жаль, не всі ресторани змогли витримати стандарти, тому ми були змушені відкривати там власні. Тож у результаті з 24 закладів половина ресторанів із мереж La Famiglia та Люди Купера», — зазначив ресторатор.

Кому належить Kyiv Food Market

В інтерв'ю Liga Бейлін не зміг озвучити розподіл часток у Kyiv Food Market та ресторану "Молодість", але зазначив, що грошима в експертизу вкладали всі, в тому числі, його бізнес-партнери Дмитро Галбмільйон і Світлана Миронова (разом з Бейліним управляючі LaFamiglia).

Про плани

«Хоча проект виявився складним – ми дуже задоволені. Незважаючи на карантинний 2020 рік, операційна діяльність ресторану виходить на запланований рівень прибутковості», — розповів він в інтерв'ю.

Михайло Бейлін зазначив, що масштабувати поточну бізнес модель та відкривати нові фуд-маркети, він та його партнери не планують. "Дана ніша в Україні вже заповнена", - додав він.

У планах ресторатора відкриття заміського ресторану, івент-холу у Києві в рамках LFC. А також у планах вихід за кордон – Стамбул та Лондон.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.