Онлайн-рітейлер одягу Pretty Little Thing відкрив готель на тлі затребуваності місць для відпочинку у Великобританії в умовах пандемії

25.10.2021
915

Фото: Pretty Little Thing

У результаті ковідних обмежень на подорожі, попит на місця для відпочинку у Великобританії за останній рік збільшився на рекордні 14 400%. На тлі цих подій онлайн-рітейлер одягу PrettyLittleThing відкрив власний готель, повідомляє Retail Gazette.


Готель знаменує вихід фаст-фешн рітейлера в індустрію гостинності. За словами PrettyLittleThing, компанія пропонує своїм відвідувачам "інстаграмний" досвід. Крім номерів, басейну і спа, гості можуть скористатися послугами шеф-кухаря і візажиста. Номер будуть прикрашені товарами для дому від PrettyLittleThing. Як пише The Sun, готель знаходиться в Оксфорді.

Про плани відкрити готель компанія заявила ще у червні. Тоді ж вона провела розіграш проживання у готелі на дві ночі. У ньому взяли участь понад: 49 000 заявок. «Готель PrettyLittleThing - це те, що ми мріяли запустити протягом довгого часу. Ми ретельно підібрали декор і предмети домашнього побуту із власного асортименту, щоб створити ідеальне місце для відпочинку », - коментував запуск директор по маркетингу PrettyLittleThing Ніки Кепстік.

  • З початку пандемії і обмежень, пов'язаних з подорожами за кордон, попит на локальний відпочинок, так званий, staycation, сильно виріс серед британців. Слово staycation утворилося від англійських stay (залишатися) і vacation (відпустка, канікули), простими словами - це "відпустку вдома", що поширюється не тільки на сам будинок, а й на район, місто або країну.

The whole hotel is decked out with PLT's new homeware range

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.