У Києві відкрили перший заклад німецької мережі пончиків Royal Donuts

19.10.2021
2000

Фото:Royal Donuts Ukraine / Facebook

В «Арена-Сіті» біля Бессарабського ринку відкрили на умовах франшизи перший заклад Royal Donuts, який спеціалізується на продажі пончиків. Також було анонсовано відкриття у Харкові. 


У два перші дні роботи закладу власники оголосили про sold out.

Над створенням позицій у меню працює кондитер з Німеччини. У закладі пропонують донатси та берлінери з різними топінгами, фруктами, начинками та глазур’ю. Десерти можна замовити онлайн через приватні повідомлення на сторінках закладу у соціальних мережах.

Перші заклади з’явилися у Кельні майже два роки тому. Зараз мережа нараховує більше 150 точок у Німеччині. 

//Доповнено. Retailers звернувся за коментарем до директора Асоціації франчайзингу України Андрія Кривоноса, щоб більш детально дізнатися про франшизу Royal Donuts. За його словами під такі франшизи на території країни відкриваються нові компанії. Він також зазначив, що до запуску франшизи в Україні мають відношення "люди, які мали бекграунд в IT-сфері".

Початковий внесок Кривонос оцінює у 100 000 EUR.

«Те, що вони відкрили першу точку на Бессарабці також вказує на те, що вони будуть більше орієнтуватися на емоції і враження. І навіть захід з роздачі пончиків поліції, вказує на більш емоційне забарвлення, ніж у традиційного бізнесу», — зазначив Андрій Кривонос. А також додав, що при такому підході дуже важко потім продавати франшизу, оскільки не завжди можна знайти такі "хайповi" локації.//

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.