Сертифікати на враження від бодо

12.10.2021
2466
PR-Матеріал

Дівчина чекає від вас незвичайного подарунка, а ви не можете придумати нічого, крім квітів і солодощів? Запросили на річницю весілля, але немає ідей для ексклюзивного подарунка? Хочете піднести мамі кращий сюрприз на її день народження, але бюджет занадто обмежений? Є багато ситуацій, коли бажання порадувати людину крутим подарунком сильніше інших обставин. Тому сервіс bodo з'явився на українському ринку 11 років тому. Це компанія, яка пропонує за три кліки на https://www.bodo.ua/ вирішити всі труднощі з покупкою подарунків і організацією свят.


Чому сертифікат враження — найкращий подарунок?

Прийшов, побачив, замовив — так виглядає процес покупки подарункового сертифіката на незабутні враження. Його можна придбати в офлайн-магазині або оформити в електронному форматі. В обох випадках одержувач отримає свій сюрприз у зазначену дату.

У чому переваги цього виду подарунка?

  1. Універсальність: запрошення до пригоди сподобається в рівній мірі любителю розкішних подарунків і цінителю недорогих, але щирих поздоровлень. Широкий діапазон цін у каталозі дозволяє вибрати гідний варіант для будь-якого бажаючого.

  2. Свобода вибору: ви можете замовити одне враження із запропонованих категорій або зібрати коробку з п'яти різних послуг. В останньому випадку ви даєте одержувачу можливість вирішити, яка пригода буде для нього більш цікавою. Немає необхідності платити за п'ять пропозицій - оплачується тільки найдорожчий варіант у наборі. Це найкращий спосіб на 100% вгадати з подарунком.

  3. Ексклюзивність: це особливий подарунок, який підходить абсолютно всім. Ви можете купити сертифікат для коханої людини, про який знаєте абсолютно все. Або подаруйте його колезі, з якою ви працюєте вже кілька тижнів і поняття не маєте, як вона проводить своє дозвілля.

  4. Душевність: карта bodo - ідеальна альтернатива грошам у конверті. По суті, ви даєте людині кошти на класний відпочинок. Подарунок перестає бути бездушним, як банкноти, і перетворюється у незабутній сюрприз.

Інтерфейс веб-сайту максимально доступний і продуманий. Легко і зручно працювати з фільтрами і створювати додатки навіть для недосвідчених покупців в інтернет-магазинах. Тому рішення видавати сертифікати на враження замість матеріальних речей стає все більш популярним в Україні.

Сертифікати Бодо: дует якості та ефекту "вау"

Незаперечною перевагою компанії є її відповідальний підхід до процесу. Всі послуги спочатку перевіряються на безпеку і якість — і тільки потім стають частиною каталогу.

Команда bodo гарантує, що клієнти будуть задоволені своєю покупкою, регулярно проводячи опитування і запитуючи реакцію на кожну пережиту пригоду. Тому кожен сертифікат на сайті підкріплений реальними відгуками і докладною інформацією про місце проведення, формат заходу.

Компанія також постійно оновлює асортимент своєї продукції, вивчає ринок і тестує нові цікаві послуги. Щоб йти в ногу з часом і залишатися одним з кращих сувенірних магазинів. Ось уже більше 10 років постійні клієнти повертаються сюди за незабутніми враженнями, а нові клієнти приходять за кращими сюрпризами.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.