Impossible Foods запустила в продаж рослинне м’ясо — аналог свинини

28.09.2021
1202

Фото: green queen

Компанія з виробництва замінників м’ясних продуктів Impossible Foods випустила подобу свинини на рослинній основі. Про це повідомляє CNBC.


Нова  свинина Impossible Foods з з'явиться у США, Гонконгу та Сінгапурі. Спочатку рослинний свинячий фарш буде доступний у ресторанах, і в найближчі місяці планується розширення роздрібної торгівлі на цих ринках.

За даними компанії, продукт, який в основному зроблений з сої, містить таку ж кількість білка, як і його традиційний м'ясний аналог, але без холестерину, у ньому на третину менше насичених жирів і набагато менше калорій.

Тим часом, у недавньому сліпому тесті на смак, проведеному Impossible Foods, було виявлено, що більшість (54%) споживачів Гонконгу заявили, що вважають за краще пісні продукти зі свинини.

Запуск нового продукту відбувається на тлі зростаючого інтересу до альтернативних білків, оскільки споживачі і компанії все більше усвідомлюють вплив традиційного тваринництва на навколишнє середовище. За оцінками експертів, на галузь припадає 14,5% світових викидів парникових газів.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.