Німецький бренд "Момент" запустив сервіс онлайн-консультацій по відео в "Епіцентрі" та "Новiй лінії"

23.09.2021
1076

Фото: Ceresit.ua

Німецький бренд “Момент” запуcтив  сервіс онлайн-відеоконсультацій у торговельних мережах “Епіцентр” і “Нова Лінія”. Тепер покупець матиме змогу отримати безкоштовну відеоконсультацію експертів та обрати продукт у торговому залі або на будівельному майданчику. Про це повідомляють у прес-службі.


Як зазначається, консультант по відеозв’язку також зможе продемонструвати зразки продукції, щоб наочно показати переваги матеріалу й надати  консультацію щодо вибору клею та будівельних рішень.

Для отримання онлайн-відеоконсультації потрібно сканувати QR-код на плакатах у мережах “Епіцентр” та “Нова Лінія” або скористатися формою на сайті https://consult.ceresit.ua/, де вказати ім’я та номер мобільного телефону, надати згоду на використання відео і звуку та очікувати на з’єднання з експертом.

  • Бренд “Момент” належить німецькому концерну Henkel. Майже 60% обороту продукції, яка продається у нашій країні, виробляється в Україні на 4 заводах Henkel і приблизно 20% обороту — в країнах Європейського Союзу.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.