Шахраї від імені "Нової пошти" розсилають листи з розіграшем квитків на концерт

22.09.2021
2806

Фото: Новая почта

Поштовий оператор “Нова пошта” попереджає про шахрайську розсилку від його імені з розіграшем квитків на концерт. Ця розсилка немає ніякого відношення до “Нової пошти”, повідомляють у компанії.


У листі йдеться про нібито розіграші безкоштовних квитків на концерт у Києві. У компанії підкреслюють, що зараз не проводять ніяких розіграшів, і не роблять це через пошту. Усі конкурси та акційні пропозиції компанія публікує тільки на своєму сайті і сторінках у соціальних мережах Facebook і Instagram.

«Ви могли отримати лист на свою електронну скриньку нібито від компанії “Нова пошта” про розіграш квитків на концерт… Закликаємо вас бути пильними. У жодному разі не переходьте за посиланням та не відповідайте на сумнівні листи», – зазначається у повідомленні компанії.

Тим, хто перейшов за посиланням у такому листі, наполегливо рекомендується оновити паролі від всіх облікових записів: пошти, сайтів, додатків, щоб їх не змогли зламати шахраї.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.