Бренд Mexx повернувся на український ринок. Тепер рітейлер розвивається по франшизі

20.09.2021
2128

Фото: iStock

Нідерландський бренд модного одягу Mexx повернувся на український ринок і тепер розвивається за умовами франшизи. Про це заявили у консалтинговій компанії Colliers International Україна, повідомляє Інтерфакс-Україна..


 

Відкриття першого магазину мережі площею 231,6 кв. м відбулося у київському ТРЦ River Mall 15 вересня.

«Розвитком займається компанія MD Fashion, у портфелі якої велика кількість відомих брендів, у тому числі Tommy Hilfiger, Diesel, Gant, Walker, Stem і інші. Саме MD Fashion відкривають магазини Мехх в River Mall і Respublika Park », - розповів провідний експерт Colliers International Україна Ігор Заболоцький.

Нагадаємо, перший в Україні магазин Мехх відкрився у 2003 році. Тоді розвитком бренду у країні займалася компанія Delta Sport. Торгові точки бренду Mexx почали закриватися у 2014 році, після оголошення про банкрутство компанії. На той момент в Україні працювали 12 магазинів. Незабаром всі вони були закриті.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.