"Нова пошта" не планує здійснювати "холодну доставку". І ось чому

17.09.2021
2226

"Нова пошта" не планує здійснювати "холодну" доставку (доставку товарів, які потребують температурі нижче нуля) через неможливість і недоцільність облаштувати весь свій парк холодильними установками. Про це повідомив на конференції Promodo Partners співвласник компанії "Нова пошта" В'ячеслав Поперешнюк.


 

Він зазначив, що якщо клієнт (продавець) хоче доставити товар у будь-яких спеціальних температурних режимах, він може принести з собою відповідну тару або бокс і "Нова пошта" прийме товар.

«Зараз немає літаків-холодильників", крім того, немає сенсу "Нової поштою" облаштовувати весь свій парк під холодні доставки, адже кожен товар вимагає певної температури від -50 до +2 градусів », - сказав В'ячеслав Поперешнюк. Також він додав, що на складах "Нової пошти" не планується установка холодильного обладнання.

Автор: Олександр Шаріпов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.