Німецька мережа дискаунтерів Aldi зареєструвала ТМ в Україні

07.09.2021
2320

Фото: Forum Daily

Німецька компанія ALDI Einkauf SE & Co. oHG зареєструвала товарний знак в Україні, повідомляє dev.ua. Однак інформації, яка б підтверджувала вихід Aldi в Україну, поки немає.


Згідно з даними Укрпатенту, які наводить dev.ua, ТМ буде використовуватися у 35 класі, який передбачає діяльність у торговельній сфері: послуги з роздрібного продажу сільськогосподарської продукції; садово-городньої продукції; лісогосподарської продукції; миючих засобів; препаратів для чищення; знарядь для чищення; дезінфікуючих засобів; косметики; предметів гігієни; безрецептурних лікарських засобів; харчових добавок; феєрверків; електричних апаратів та аксесуарів.

Також компанія планує займатися в Україні продажем електронних апаратів і аксесуарів до них; комп'ютерів і комп'ютерних аксесуарів; компакт-дисків комп'ютерного апаратного забезпечення і програмного забезпечення; освітлювальних приладів; інструментів; апаратів для плодівництва і аксесуарів до них; велосипедів і аксесуарів до них; автомобільних аксесуарів; годинників і ювелірних виробів; канцелярських товарів і офісного приладдя; книг; меблів тощо. Бізнес-модель Aldi свого часу взяла за основу українська роздрібна мережу "АТБ", нагадують у виданні.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.