У Києві на місці універмагу "Троєщина" з'явиться ТЦ New Ray

02.09.2021
3399

Фото: The Village

Колишній універмаг “Троєщина” на перехресті вулиць Драйзера та Бальзака почали реконструювати, замість нього створять ТРЦ. Про це повідомив голова Деснянської РДА Дмитро Ратніков у Facebook.


 

За його словами, у майбутньому ТРЦ, окрім торгових залів планують відкрити дитячий парк розваг, кінозали та кафе.

У Facebook-групі "Громадська рада Деснянського району" опублікований паспорт об'єкта, у якому зазначено, що забудовником є ТОВ "БІЛД Коммерс груп". ТРЦ під назвою New Ray налічуватиме 3-5 поверхів.

У березні цього року Київрада передала ділянку на вулиці Драйзера, 21 в оренду з формулюванням «для експлуатації та обслуговування універмагу “Троєщина”» — тобто про реконструкцію не йдеться. Проте про відкриття нового ТЦ New Ray, який би входив у торговельну мережу New Way, говорили ще у 2018 році.

Що відомо про універмаг?

Будівлю універмагу "Троєщина" почали зводити у кінці 1980-х, але так і не добудували і у 90-х вона знаходилася у занедбаному стані. Однак на початку 2000-х його добудували як торговий центр "Сіріус". У поточному році ТЦ не працював і знаходився у занедбаному стані, через що його огородили парканом.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст «NEW RAY»)

Фото: https://www.facebook.com/dratnikov/posts/552026379579445

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.