Продажі рітейлера товарів для тварин Petco збільшилися на 19%

30.08.2021
1463

Продажі Petco збільшилися на 19%, у порівнянні з минулим роком, завдяки 20% зростанню зіставних продажів. Також зростанню сприяло збільшення домашніх господарств і те, що клієнти почали більше приймати домашніх тварин з притулків, повідомила прес-служба компанії.


 

У порівнянні з 2019 роком виручка компанії збільшилися на 31%. При цьому чистий прибуток - більш ніж у десять разів - до $75 млн, у порівнянні з 2020 роком.

Причиною зростання попиту стало те, що споживачі почали "шукати втіхи" у своїх тварин. Підвищенню попиту також сприяв той факт, що, згідно з даними Packaged Facts, у минулому році прогнозувалося, що кількість домашніх господарств у США збільшиться на 4%.

Рітейлер збільшив кількість нових клієнтів на 1 млн у другому кварталі, а також повідомив про 11-квартальне зростання продажів підряд. Так, у другому кварталі дохід від цифрових послуг Petco збільшився на 14%, а дохід від послуг і ветеринарії - на 49%.

У результаті триваючого зростання Petco підвищила річний прогноз - компанія очікує, що чистий виторг складе від $ 5,6 до $ 5,7 млрд, у порівнянні з попереднім прогнозом у $5,5-5,6 млрд, а скоригований показник EBITDA складе від $565 до $575 млн.

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.