ТРЦ Respublika Park відкриється 26 жовтня (фото зсередини)

20.08.2021
4653

Respublika Park

Один з найбільших торгово-розважальних центрів Києва Respublika Park (площа - 300 000 кв.м.) відкриється для відвідувачів 26 жовтня 2021 року. Угоди про оренду площ підписали 70% рітейлерів і компаній, повідомила на промо-турі CEO Respublika Park Юлія Щаслива.


 

Якірними орендарями нового ТРЦ стануть інноваційний діджитал-парк Neopolis (площа - 10 000 кв. М), "Сільпо" (більше 10 000 кв. М), кінотеатр Multiplex (8420 кв. М) і магазини групи Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius , і ін.) загальною площею 7000 кв. м.

ТРЦ Respublika Park розділений на кілька зон: дитяча зона, центральний атріум, fashion-зона, преміум-зона, спорт-зона, зона електроніки. Так, у fashion-зоні будуть представлені:

  • компанія MTI (Intertop, Ecco, Geox, Skechers, Timberland, Marc O'Polo, The North Face, Vans, Armani Exchange, Tous, Pandora і ін.). Площа складе близько 2000 кв. м;
  • група MD Fashion (Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Under Armor, STEM, Mexx, Etam). Загальна площа - до 2000 кв. м.

Бренди одягу зараз зайшли на "адаптаційний період" - проводять ремонт і готують до відкриття свої магазини, розповіли представники Respublika Park під час прес-туру.

У "спорт-зоні" буде представлений магазин Intersport, а у зоні електроніки відкриються: "Фокстрот", Comfy, Eldorado, "Цитрус", "Ало". Крім того, у Respublika Park відкриється магазин дитячих товарів мережі "Антошка", магазин Brocard.

У Respublika Park буде кілька входів/виходів. Зокрема, виходи у бік Окружної дороги і ЖК Respublika. Вихід у бік житлового комплексу побудований, в основному, для мешканців житлового комплексу.

 

Один з входів до ТРЦ з боку Окружної дороги

 

Преміум-зона

 

Fashion-зона

Автор: Александр Шаріпов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.