Бренд Ksenia Schnaider відкрив точку збору непотрібних джинсів у Києві

17.08.2021
1545

Фото: Don`t Take Fake

Український бренд Ksenia Schnaider відкрив точку збору непотрібних джинсів у Києві. Їх приймають у будь-якому вигляді і стані, але вони повинні мати натуральний склад. Денім з 100% бавовни у подальшому будуть використовувати для створення нових колекцій. Про це йдеться в Instagram магазину бренду.


 

Тим, хто приніс джинси на апсайклінг (від англ. Upcycling - "вторинне використання"), бренд дарує сертифікат, який дає можливість придбати будь-яку річ зі знижкою протягом року.

«До пандемії наша студія переробляла близько 5-6 тонн старих джинсів на рік. Зазвичай ми купували їх на київських секонд-хенд-ринках, а тепер будемо використовувати у patchwork і принесений нашими клієнтами денім », - написала Ксенія Шнайдер - засновниця бренду, в Instagram.

Пункт прийому знаходиться у магазині Ksenia Schnaider, у Михайлівському провулку, 24.

  • Бренд Ksenia Schnaider займається ресайклінгом (з англ. Recycling - "переробка") і апсайклінгом (від англ. Upcycling - "вторинне використання") старих речей, особливо з деніму. Візитна картка бренду - джинси demi-denims, перешиті з інших пар. Їх носять Хайді Клум і Селін Діон, Джіджі Хадід і Дуа Липа.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.