Decathlon буде продавати товари з дефектами зi знижкам, щоб скоротити кількість відходів

17.08.2021
1872

Фото: Decathlon

 

Мережа спортивних магазинів Decathlon починає продавати товари з невеликими ушкодженнями, знижуючи на них ціну від 10% до 50%. Такі товари зберігають всі свої характеристики і абсолютно придатні для занять спортом, відзначається у блозі на сайті рітейлера.


На всі товари поширюється гарантія від двох років, а для учасників програми лояльності “Мій Декатлон” – можливість повернення протягом 365 днів.

Проєкт “Друге життя” допоможе звести до нуля кількість готових товарів або їхніх компонентів, які потрапляють на звалища або спалювання. Такої мети Decathlon хоче досягнути до 2026 року. Також у майбутньому планують запустити  спеціальний проєкт, який даруватиме друге життя дитячим велосипедам.

Зараз у Києві функціонує три фізичні магазини: проспект Бандери 15-Г, вулиця Берковецька, 6 та вулиця Хоткевича, 1-В. В Одесі магазин Decathlon відкрили на Південній дорозі 101-А.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.