Фонд держмайна здає в оренду термінал "С" в аеропорту "Бориспіль"

12.08.2021
1325

Фонд держмайна оголосив аукціон з оренди будівлі терміналу "С" і частини об'єкта "Дорога і майданчик біля терміналу" С ", які знаходяться на балансі аеропорту" Бориспіль ". Стартова ціна - 127 500 грн у місяць.


 

Онлайн-аукціон відбудеться 17 серпня. Термін оренди - 5 років. Загальна площа об'єкта - 3 000 кв. м. З них: будівля терміналу "С" займає 1 226 кв. м, частина об'єкта "Дорога і майданчик біля терміналу" С "- 1852 кв.м.

Актив здається в оренду після ремонту: є електрифікація (60 кВт), водопостачання, каналізація та опалення, а також пожежна сигналізація. Також підключений лічильник на тепло, вентиляція, кондиціонування і комунікації: телефонізація, інтернет, йдеться на сайті фонду.

«Єдині і прозорі правила онлайн-аукціонів дають унікальну можливість переможцю отримати велику комерційну площу для ведення бізнесу у міжнародному аеропорту з пасажиропотоком більше ніж 10 млн осіб щорічно. Саме тому ця пропозиція - стане комерційно вигідним рішенням для створення і розвитку вашого бізнесу у найбільшому аеропорту України », - повідомляє Фонд.

  • Термінал "С" в аеропорту "Бориспіль" відкрили у 1995 році для обслуговування VIP-пасажирів і персональних літаків бізнес-авіації. Термінал закрили у 2012 році, обслуговування VIP-пасажирів перенесли у термінал "D".

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.