Продажі іграшок у США збільшилися на 19% у першій половині 2021 року. У тому числі, через ностальгію серед дорослих споживачів

06.08.2021
2355

Фото: pymnts.com

Продажі іграшок, скейтборду і самокатів у США збільшилися на 19% до $11 млрд у першій половині 2021 року. Це пов’язано з пандемією, адже батьки шукали можливості як розважити своїх дітей під час обмежень. Про це повідомляє CNBC.


 

За останні півроку найбільше збільшилися продажі іграшок для активного відпочинку, до $2,9 млрд, що на 11% більше, ніж минулого року. 

Спекотні літні місяці призвели до збільшення продажів іграшок для ігор у воді, сказала Джулі Леннетт, віце-президентка NPD і галузева  радниця  компанії U.S.Toys.

З січня по липень Pokemon були найпопулярнішими іграшками, за ними йшли Barbie, Star Wars, L.O.L. Surprise!, Fisher-Price і Marvel. Не тільки діти гралися іграшками цих брендів. Зокрема, продаж іграшок збільшився завдяки ностальгії з боку дорослих, які купували колекційні картки Pokemon, Magic: The Gathering і Національної футбольної ліги.

«Ностальгія була ключовим двигуном зростання за останні 18 місяців»,  — зазначила Ленетт. «Споживачі прагнуть наповнити ізоляцію спогадами про найщасливіші часи свого життя».

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.