У відділеннях "Нової пошти" можна отримати міжнародні грошові перекази Western Union. Поки тільки у гривнях

03.08.2021
1190

Фото: Новая почта

З липня 2021 року абоненти "Нової пошти" можуть відправляти і отримувати грошові перекази з WesternUnion, повідомили у прес-службі компанії. Послуга доступна у відділеннях "Нової пошти". За допомогою неї можна відправляти і отримувати грошові перекази в/з більш ніж 200 країн і територій світу.


 

Послуга надається фінансовою компанією NovaPay, яка входить до групи компаній "Нова Пошта".

Як отримати / відправити переказ?

Щоб зробити переказ WesternUnion, відправник повинен мати при собі посвідчення особи державного зразка, знати повне ім'я одержувача і країну призначення. Коли транзакція оплачена, відправник отримує від оператора контрольний номер грошового переказу. Цей номер повинен бути переданий одержувачу, щоб він міг отримати транзакцію в одному з пунктів обслуговування WesternUnion. У глобальну фінансову мережу WesternUnion входить більше 550 000 пунктів обслуговування у більш ніж 200 країнах і територіях світу

.При отриманні грошового переказу у відділенні "Нової пошти" клієнту необхідно повідомити оператору отриманий контрольний номер грошового переказу та пред'явити документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, закордонний паспорт, посвідка на проживання і тд.). Після перевірки інформації грошовий переказ виплачується одержувачу.

Грошові перекази WesternUnion у відділеннях "Нової пошти" доступні тільки у гривнях. Плату за переказ сплачує відправник, її розмір залежить від країни призначення. Одержувач грошового переказу додатково нічого не оплачує.

  • NovaPay - небанківська фінансова установа, що входить до групи компаній "Нова пошта". Розвиває однойменну міжнародну платіжну систему. За даними НБУ займає 46% ринку внутрішніх грошових переказів. У 2020 році здійснила 264 млн переказів.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.