АМКУ дозволив IT-компанії EPAM купити торгово-офісний центр у Києві

02.08.2021
1658

Антимонопольний комітет дозволив найбільшій IT-компанії України EPAM  купити торгівельно-офісний центр у Києві, який знаходиться за адресою вул. Короленківська, 4. Про це повідомляє dev.ua з посиланням на рішення комітету від 30 липня.


Інфраструктура бізнес-центру включає торгові, офісні приміщення, заклади громадського харчування, розважальні й рекреаційні зони та паркінг. Продавцем активу є ТОВ “ВГО Груп”. За даними сервісу YouControl, “ВГО Груп” була створена у 2017 році, основний вид діяльності - організація будівництва будівель. Статутний капітал компанії становить 311,4 млн грн, її засновниками є ТОВ “ТРК Інвест” (70%) і ТОВ “Сервіс Трест” (30%). 

Як зазначає компанія ЕРАМ, вони продовжують розширення своєї присутності, створюючи нові можливості для навчання та розвитку.

Наразі представництво компанії є у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, та  Вінниці, також компанія готується до відкриття нових офісів у Івано-Франківську та Одесі.

  • З 1993 року EPAM допомагає світовим лідерам проєктувати, розробляти і впроваджувати програмне забезпечення. Починаючи з 2005 року, компанія EPAM Україна пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів.

  • За даними профільного порталу DOU, EPAM стала першою українською IT-компанією, у якій працює понад 10 000 співробітників.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.