"Нова пошта" почала доставляти товари з онлайн-магазинів Туреччини

28.07.2021
2130

Фото: Nova Poshta

"Нова пошта Глобал", що входить до групи компаній "Нова пошта", почала доставляти товари з онлайн-магазинів Туреччини. Терміни доставки замовлень — від восьми робочих днів. Про це повідомляє прес-служба.


Щоб оформити замовлення потрібно:

  1. Зареєструватися на платформі NP Shopping.

  2. Обрати інтернет-магазин, замовити товар і вказати свою адресу.

  3. В особистому кабінеті NP Shopping зареєструвати трекінг-номер, який ви отримали від інтернет-магазину, й обрати будь-яке відділення “Нової пошти”, поштомат в Україні або адресну доставку кур’єром.

«Ми очікуємо замовлення з таких онлайн-майданчиків як Hepsibursada, Trendyol, Morhipo, Collezione та інших, адже дуже мало з топових турецьких брендів продається за кордоном онлайн. Звичайно, каталог інтернет-магазинів буде весь час поповнюватися новими іменами, тому українці будуть відчувати себе як на шопінгу у Туреччині», — повідомила заступниця директора з розробки продуктів і маркетингу "Нової пошти Глобал" Ольга Володіна.

Зараз клієнти компанії можуть робити замовлення з інтернет-магазинів шести країн:  Туреччини, Німеччини, Китаю, США, Польщі та Великобританії.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.