У магазинах "Сільпо" можна здати батарейки на переробку

27.07.2021
1560

Фото: "Сильпо"

“Сільпо” та проєкт “Батарейки, здавайтеся!” розпочали  спільний збір батарейок, акумуляторів та павербанків для подальшої переробки на заводі GreenWEEE у Румунії. Контейнери для збору розташовані на пакувальних столиках або біля баків для сортування сміття, про це повідомляє MMR.


Відтепер гості мережі у більш ніж 300 супермаркетах по всій країні можуть скористатися цією послугою. Кожна людина може здати за 1 раз до 50 штук портативних батарейок чи акумуляторів ємністю до 7А/год наступних типів: пальчикові батарейки та акумулятори від розмірів AAA до D, а також типу “крона”; батарейки-таблетки різних типів; акумулятори від мобільних телефонів та ноутбуків; павербанки.

Переробку фінансує “Сільпо” спільно з брендами батарейок — GP Batteries, Panasonic, VARTA, Energizer, VIDEX та Camelion. 

Щойно батарейки відправляться  до заводу GreenWEEE і пройдуть переробку буде викладено звіт. Перший звіт заплановано на жовтень 2021.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.