Kantar: рейтинг ТОП-25 сайтів UAnet в червні 2021 року. Популярність онлайн-магазинів і маркетплейсов знизилася через сезон відпусток

23.07.2021
2199

Фото: Depositphotos

За даними Kantar CMeter, сезон відпусток вплинув на активність інтернет-користувачів, які стали менше відвідувати інтернет-магазини і маркетплейси. У червні українці відпочивали від інтернет-магазинів, але  проводили час в Instagram. Про це дослідницька компанія повідомила у прес-релізі.


Трійка незмінних лідерів: Google, Youtube, Facebook. На п'ятому місці знаходиться Rozetka, на 6-му - Olx, на 7-му - Prom, на 16-му - "ЕпіцентрК". У рейтинг популярних сайтів вперше за довгий час повернувся Aliexpress.ru, який знаходиться на 18-му місці.

Літо - пора високої активності користувачів в Instagram, який наростив охоплення і піднявся на 7-у позицію у рейтингу незважаючи на загальне зниження інтересу до соціальних мереж.

Kantar_Рейтинг популярних cайтів_червень 2021

Фото: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.