NBA відкрила свій перший флагманський магазин у Великобританії

21.07.2021
1371

Фото: NBA

Національна баскетбольна асоціація Північної Америки (NBA) у партнерстві з брендом Fanatics відкрила перший Флагманський магазин у Великобританії про це повідомляє Retail Gazette. Там можна придбати одяг, головні убори, спортивні товари, колекційні іграшки, а також речі партнерів бренду: Mitchell&Ness, New Era, Nike і Wilson.


«Британські фанати є справжніми поціновувачами баскетболу, і завдяки нашому партнерству з Fanatics люди різного віку зможуть відсвяткувати свою любов до NBA широким асортиментом офіційних і ексклюзивних товарів», - заявив директор з глобального партнерства NBA Стів Гріффітс.

У магазині також є відділ, у якому клієнти можу кастомізувати куплену річ. Біля однієї зі стін знаходиться зображення баскетболіста Шакіла О'Ніла, зроблене у класичній лондонській червоній телефонній будці на честь гри Orlando Magic з Atlanta Hawks на арені "Уемблі" у 1993 році.

nba store london details carnaby street soho look inside uk england britain fanatics

Первый флагманский магазин NBA открылся в Великобритании (фото 6)

Первый флагманский магазин NBA открылся в Великобритании (фото 3)

Фото: Hypebeast

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.