Jysk виходить на новий ринок. Компанія відкриє магазини у Туреччині

07.07.2021
2673

Фото: open4business.com.ua

Данський рітейлер меблів і товарів для дому Jysk планує відкрити свої перші магазини в Туреччині у квітні 2023 року. Про це повідомляється на сайті компанії.


"Ми неодноразово згадували, що вже не залишилося "легких" для відкриття магазину країн, тому, щоб досягти успіху у Туреччині, нам і всім працівникам Jysk потрібно буде дуже важко попрацювати. Враховуючи це, необхідно відмітити, що при правильному підході, Туреччина, з населенням у 82 мільйони — це країна з великими можливостями для JYSK," — зазначає CEO & President JYSK Ян Бох.

Як зазначив Expansion Director Мікаель Альбек Крістенсен, компанія зафіксувала великий попит на товари та скандинавський дизайн у регіоні, тому впевнені що продукція  буде до смаку турецьким клієнтам. Крім того, підкреслив, що вони розуміють всі ризики такого відкриття, адже багато експертів попереджало їх про те, що нерозумно заходити на новий ринок у період фінансової кризи. Незважаючи на це вони все ж орієнтуються не лише на ризики, а й можливості.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.