Додаток знайомств Bumble відкриє ресторан у Нью-Йорку, щоб повернути побачення офлайн

07.07.2021
1944

Фото: Bumble

Дейтинг-додаток Bumble відкриє ресторану Нью-Йорку, щоб організовувати "ідеальні побачення" для зустрічей офлайн, пише Engadget.


Bumble планував запуск подібного ресторану ще у 2019 році, проте запуск перенесли через пандемію. У 2017 році Bumble запускав тимчасові офлайн-майданчики, які пропонують користувачам сервісу зустрітися і познайомитися один з одним на вечірках. Тепер компанія спробує формат постійного закладу. Це особливо актуально у період після пандемії, коли користувачі починають поступово повертатися до нормального життя.

Відкриття ресторану Bumble Brew планується 24 липня у Нижньому Манхеттені. Приміщення на 80 посадочних місць буде оформлено у фірмові кольори додатку і вмістить також коктейль-бар, вуличну терасу і кімнати для вечері у самоті.

Ресторан, оформлений у пізнаваному жовтому кольорі додатку, також можна використовувати для проведення заходів. У ньому є меню з італійською кухнею. Можна замовити самовивіз або доставку.

Bumble Brew не має прямого зв'язку з додатком Bumble, принаймні, у даний момент.

 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.