Horizon Capital придбала міноритарний пакет акцій магазинів "Аврора" для подальшого розвитку бізнесу у регіоні

06.07.2021
34760

Фото: poltava.to

Фонд Emerging Europe Growth Fund III з капіталом $ 200 млн, який знаходиться під управлінням компанії Horizon Capital, придбав міноритарний пакет акцій мережі "Аврора". Про це повідомили в прес-службі Horizon Capital.


 

Фінансові деталі угоди не розголошуються. Інвестиційна підтримка фонду буде направлятися на розвиток мережі "Аврора" протягом наступних 5 років, у тому числі, на розширення логістичної інфраструктури, а також виходу мережі на інші регіональні ринки. Нагадаємо, головний офіс торгової мережі знаходиться у Полтаві.

Крім того, частина коштів буде використана для подальшого розвитку на базі магазинів "Аврора" роздрібної платформи для невеликих місцевих виробників в Україні, що у подальшому дозволить інтенсифікувати імпортозаміщення і посилити позиції вітчизняного виробництва на внутрішньому ринку, відзначили в компанії.

  • Мережа "Аврора" була створена у 2011 році. Перший магазин відкрили у Полтаві. Магазини працюють у форматі one dollar store. На сьогодні мережа налічує понад 650 торгових точок.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.