Другий H&M у регіонах відкриється в Одесі у серпні

01.07.2021
2195

Фото: H&M

H&M в Одесі ТЦ "Рів'єра" почне роботу у серпні. Про це повідомили у прес-службі компанії. З урахуванням відкриття торгової точки в Одесі, мережа збільшиться до 7 магазинів.


 

Про плани відкриття H&M у Одесі раніше заявляла директор з маркетингу українського підрозділу Ольга Олійник.Нова локація займе двоповерховий простір загальною площею 2750 кв.м. У магазині будуть представлені відділи жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу, а також відділ товарів H&M Home. Крім того, можна буде придбати одяг лінійок H&M Sport і H&M Mama.

«Відкриття магазину H&M в ТРЦ Riviera є наслідком нашої стратегії, спрямованої на формування стійкого розвитку бізнесу завдяки довгостроковим контрактам з кращими операторами на ринку України. Безсумнівно, присутність бренду H&M в ТРЦ Riviera підвищить привабливість проекту для жителів регіону », - прокоментував майбутнє відкриття генеральний директор ТРЦ Riviera Shopping City, Андрій Бринза.

  • Нагадаємо, H&M почав працювати в Україні у 2018 році, відкривши перший магазин 17 серпня у ТРЦ Lavina Mall.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.