Магазини-бокси на 11 кв.м. - новий проект Billa. Поки в Австрії

21.04.2021
2972

Австрійський продуктовий рітейлер Billa (входить в Rewe Group) вийшов в нову для себе нішу - він почав розвивати мережу невеликих торгових точок-боксів самообслуговування, йдеться на сайті компанії. В мережі працює власна дисконтна карта.


 

Площа контейнерів - 11 кв.м., асортимент - близько 200 позицій. Бокси будуть відкриватися в невеликих населених пунктах поки в межах одного регіону Австрії. Якщо вони покажуть необхідний рівень продажів - торгові точки будуть відкриватися в інших регіонах.

Перші АckerBox були відкриті в серпні 2019 року, але не Billa, а засновниками myAcker, які розробили цей формат і контейнери, Крістофом Раунігом і Патріком Кляйнферхером. В 2021 році Billa почала з ними співпрацювати. 1 квітня були відкриті чотири бокси, на сьогоднішній день їх працює 6. Крім товарів повсякденного попиту є товари від місцевих постачальників. Вони самі привозять свою продукцію. Зараз працює 39 постачальників з 26 населених пунктів.

Процес купівлі простий - покупець вибирає товари, біля електронної каси сканує штрих-коди, після чого оплачує покупку готівкою або банківською картою.

Мережа Billa Regional Box (или АckerBox) відкриває бокси самостійно і за франшизою.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.