"Укрпошта" почала доставляти посилки з онлайн-майданчика Olx. Перший місяць безкоштовно

01.03.2021
6496

Mind.ua

З 1 березня "Укрпошта" запустила доставку замовлень з Olx, повідомляє прес-служба компанії. Протягом березня послуга безкоштовна.


 

Замовлення будуть доставлятися за тарифом "Укрпошта Експрес" - до 2 днів в межах обласного центру, області та від 3 днів між областями в межах України.

C 1-квітня вартість доставки замовлення до 30 кг буде фіксованою. Варто відзначити, що на неї не вплине розташування покупця або продавця.

Генеральний директор "Olx Україна і Центральна Азія" Катерина Онищенко зазначила, що в 2020 році кількість онлайн-замовлень з послугою "Olx Доставка" зросла на 90% до 300 000 угод на місяць.

Нагадаэмо, в 2017 році "Нова пошта" спільно з Olx запустила послугу "Olx Доставка". З того моменту на онлайн-майданчику з'явилася можливість здійснювати оплату банківською карткою. Гроші, перекладені покупцем продавцеві, з'являться на його карті, коли покупець підтвердить, що посилка успішно доставлена ​​у відділення "Нова пошта", і товар його влаштовує.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.