У ВДНГ прогнозують, що за підсумками 2020 року виставка недоотримає 40 млн грн

26.05.2020
2293

Фото: life.bodo.ua

У квітні виручка ВДНГ зменшилася більше ніж на 80%. За прогнозами керівництва виставки, вона недоотримає 40 млн грн за підсумками 2020 року. Про це розповів керівник проекту Євгеній Мушкін виданню TheVillage в Україні.


 

Великий музичний фестиваль Atlas Weekend перенесений на наступний рік. Сотні інших заходів, які проходять у ВДНГ – у підвішеному стані. "Нам довелося зупинити всі програми розвитку та оновлення "Експоцентру"... ми перейшли у режим виживання", – говорить Мушкін.

ВДНГ виходить з карантинного режиму поетапно. З більш як 60 зон літнього дозвілля і розваг проекту "Літо на ВДНГ" почала працювати приблизно половина (ті, хто працює на свіжому повітрі), зокрема прокати, контактний зоопарк, мотузковий парк, кінний клуб, майданчик для дозвілля та ін.

Найближчим часом буде запущено безконтактний продаж квитків за допомогою QR-кодів, які будуть розміщені на касах.

За словами Євгенія Мушкіна, на початку карантину команда розробила 3 сценарії дій і 3 бюджету під ці сценарії – реалістичний, песимістичний і жесть. "На жаль, поки що ми у режимі жесть. Але сподіваємося перейти до песимістичним вже у найближчі 2 місяці", – зазначає спікер.

Переклад на українську: Михайло Лук’янов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.