Номінант Retail Design Awards2021: відділення "Нова пошта" у Києві

06.12.2021
3622

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації OmniМагазин/Точка видачі бере участь відділення "Нова пошта" N304 по вулиці Гришка, 6 у Києві


Це флагманське відокремлення нового формату від національного логістичного оператора. Такий тип відділення дозволить збільшити швидкість обробки відправок, спростити роботу персоналу та сформувати найкращий клієнтський досвід.
У проекті було розроблено зони обслуговування клієнтів та зона складу, розроблено нові робочі станції операторів, які дозволяють обслуговувати клієнтів швидше. Робочі місця стали ергономічнішими і сприяють меншій втомі персоналу, ефективнішому використанню простору, мінімізації помилок, точності виконання операцій. Все обладнання є модульним і дозволяє укомплектувати будь-які приміщення, що важливо при активному розширенні мережі відділень Нової пошти. Конструкція, матеріали та вартість обладнання відповідають стратегії масштабування.
У новому форматі було вдосконалено систему осередкового зберігання посилок та оптимізовано простір складської зони. Скоротилися пробіги персоналу. У результаті відправлення видаються значно швидше та з використанням меншої кількості персоналу.
Організована зона самостійного пакування та відправлення посилок. Тепер найдосвідченіші клієнти, наприклад, підприємці, можуть заощаджувати час, виконуючи частину операцій самостійно.
Сервісна модель нових відділень побудована на впровадженні сценаріїв самообслуговування, коли клієнтський шлях починається у мобільному додатку.








































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.