Найкраща криптовалюта для інвестора-початківця

24.04.2023
2433
Реклама

 

Інвестиції в цифрові гроші на ринку криптовалют стають все більш популярним способом заробітку. Багато новачків відразу ж пірнають з головою у вир криптобірж, а першою інформацією, яку вони намагаються отримати, є курс біткоїна. Це правильно, адже він тією чи іншою мірою впливає на більшість монет. Однак дозволити собі купівлю битка зможе мізерний відсоток інвесторів-початківців. Саме тому є сенс звернути увагу на альткоїни, яким багато експертів прогнозують безхмарне майбутнє.

 

Перспективні токени для інвестицій

Крім BTC, можна інвестувати в такі активи як Ефіріум, проте він також досить дорогий. Непоганою ідеєю буде купити Dogecoin, але популярність цієї мемної монети настільки висока, що отримати вагомий прибуток буде проблематично. На початковому етапі бажано обирати відносно невідомі, але перспективні коїни, які в майбутньому зможуть залучити достатню кількість інвесторів для зростання їхньої вартості. Звертайте увагу на оригінальні проєкти, які відрізняються від більшості безликих криптовалют. Серед таких токенів варто зазначити:

 

  • Calvaria;

  • Dash2trade;

  • FightOut;

  • RobotEra;

  • C+Change.

 

Кожна із зазначених цифрових монет має свою родзинку, яка і зможе стати фундаментом для стрибка вартості активу.

Детальний розбір перспективних криптовалют

Щоб не бути голослівними, ми розберемо кожну з представлених монет трохи докладніше.

 

Блокчейн-проєкт FightOut припаде до смаку фанатам здорового способу життя. Він не лише стимулює користувачів до ЗОЖу та занять спортом, але також підтверджує заяву справою – відкриває мережу спортивних залів та випускає власну крипту. Враховуючи зростання популярності занять спортом по всьому світу, майбутнє досить дешевого токена FGHT виглядає безхмарним.

 

Криптопроєкт C+Change підійде власникам електрокарів, які можуть одержати монети за зарядку транспортного засобу. Така ініціатива виглядає перспективно, оскільки у світі все більше людей відмовляється від машин на паливі, а більшість власників електромобілів – сучасні люди, які цікавляться криптовалютою. Саме тому експерти криптобірж прогнозують швидке зростання курсу цього токена.

 

Криптовалюта Dash2trade спочатку була заявлена як цифрова монета для новачків. Хоча її вартість знаходиться на мінімальному рівні, творці коїна вже змогли зібрати близько $11 млн інвестицій. Це говорить про те, що проєкт розвивається разом із вкладниками.

 

Цифровий проєкт RobotEra пропонує отримувати токени під час гри. Користувачі стають персонажами цілого метавсесвіту, де їх завданням стає відновлення планети. Також вони зможуть спілкуватися з іншими учасниками проєкту, а винагородою буде токен TARO. Багато хто з нас любить ігри, тому популярність такої крипти скоро зросте в рази.

 

Ще одна ігрова модель технології блокчейн – Calvaria. Проєкт є картковою грою, в якій користувачі отримують монети за перемоги. Все просто та зрозуміло. Криптовалюта показала хороший темп зростання вже минулого року, цього ж її перспективи лише зросли.

 

Як бачите, є чимало цифрових валют, інвестувати в які не лише вигідно, а й цікаво.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.