Група "Рабен" розвиває свою мережу в Німеччині. Компанія стає єдиним акціонером Fenthol & Sandtmann

06.11.2019
1649
Pr-Матеріал

5 листопада 2019 року Група Рабен підписала договір купівлі-продажу з сім’єю Егрід щодо придбання 50% їхніх акцій у компанії Fenthol & Sandtmann, включно з дочірньою компанією FKL & Kraftverkehr Ehrig. За цією угодою Рабен стане єдиним акціонером німецької компанії. Угода буде завершена після її затвердження антимонопольними органами.


Впродовж останніх років Група Рабен динамічними темпами інвестує в ринок Німеччини, послідовно реалізуючи свою довгострокову стратегію розвитку власної незалежної транспортної мережі. В результаті угоди з Fenthol & Sandtmann Група може бути ефективнішою в задоволенні очікувань клієнтів, запропонувавши дієву транспортну мережу на базі 34 відділень у Німеччині. Компанія орієнтована на впровадження новітніх ІТ-рішень у логістичному секторі, завдяки чому вона створює нові перспективи розвитку не лише для себе, а й для своїх клієнтів.

Після цієї угоди Група Рабен керуватиме всіма локаціями компанії Fenthol & Sandtmann, а саме в містах Гамбург, Ерлензе, Лейпциг і місті Дрезден, а також 460 працівниками.

"Ми співпрацюємо з Fenthol & Sandtmann у форматі спільного підприємства з нашою участю в розмірі 50% від величини статутного капіталу з 2011 року", – пояснює Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен. – "Це придбання є важливою віхою для компанії RabenTransEuropeanGermany і прекрасним прикладом того, що ми послідовно реалізуємо нашу стратегію зростання. Розвиток власної дистриб’юторської мережі безперечно відкрив нові можливості для наших клієнтів не лише на ринку Німеччини, але й на ринку Європи".

Fenthol & Sandtmann разом із дочірніми компаніями, тобто FKL Kontraktlogistik та Kraftverkehr Ehrig, поєднує традиції торгівлі із сучасною логістикою 21 століття. Історія компанії налічує 190 років, що робить її команду справжніми експертами з логістики. У 2011 році Група Рабен придбала 50% акцій Fenthol & Sandtmann, яка надає послуги автомобільного, морського та повітряного транспорту, а також послуги контрактної логістики. Щорічний оборот компанії становить 130 мільйонів євро.

Група "Рабен"  логістичний оператор, який співпрацює з малими, середніми та великими підприємствами, що користуються комплексними логістичними послугами на умовах аутсорсингу. Майже 90-річний досвід та визнання, здобуті на ринку за цей час, дозволяють нам будувати та підтримувати довгострокові стосунки з нашими клієнтами під девізом: «Ваш партнер з логістики». Група Рабен пропонує комплексні логістичні послуги – контрактна логістика, дорожня мережа (внутрішня, міжнародна та східна), фреш логістика, FTL та інтермодальний транспорт, морські та авіаперевезення. Компанія має представництва у 12 країнах Європи. В ній працює понад 10 000 робітників. Складські потужності сягають близько 1 200 000 м2, а автопарк налічує 8500 транспортних засобів. Група є соціально відповідальною, зосереджуючи свою увагу на освіті, безпеці та екології. Додаткова інформація на сайті: www.raben-group.com.

ТОВ  "Рабен Україна" працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.