Dragon Capital став власником ТРЦ «Караван Outlet»

07.10.2024
520

Фото: кaravan-outlet.com.ua

ТОВ «ДК Київ Аутлет», що входить до групи компаній Dragon Capital, завершило угоду з придбання 100% статутного капіталу ТОВ «Трейд Солюшинз», що входило до групи компаній DCH Investment Management (DCH), та яке володіє та управляє ТРЦ «Караван Outlet» (м. Київ).


Ця угода є частиною стратегії управління Dragon Capital своїм портфелем комерційної нерухомості.

ТРЦ «Караван Outlet», відкритий у 2003 році та оновлений у 2019 році, є першим професійним ТРЦ Києва і єдиним великим аутлет-центром у місті на сьогодні. Загальна площа об’єкта становить 57 321 кв.м., з яких орендна площа (GLA) займає 42 788 кв.м. ТРЦ об'єднує понад 50 міжнародних фешн-брендів, а також 5-зальний кінотеатр, ролердром, дитячий парк розваг, гіпермаркет та фуд-корт.

Томаш Фіала, СЕО Dragon Capital: «Попри багаторічну історію «Каравану» та високу конкуренцію в Оболонському районі столиці, ми вбачаємо потенціал у цьому торговому центрі. Спираючись на наш успішний досвід управління п’ятьма торговими центрами, ми прагнемо значно підвищити його операційну ефективність. Наразі ми аналізуємо різні стратегії для подальшого розвитку об'єкта, враховуючи актуальні потреби рітейлерів та споживачів».

Деталі угоди не розголошуються.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має більш ніж 20-річний успішний досвід прямих інвестицій у провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.

DCH Investment Management – фінансово-промислова група компаній, яка керує інвестиціями у видобуток руди та металургію, машинобудування, нерухомість, страхування, банківський та готельний бізнес. Має багаторічний досвід ефективного інвестування в Україні.

Раніше повідомлялося, що АМКУ дозволив компанії Dragon Capital "ДК Київ Аутлет" отримати понад 50% у ТОВ "Трейд Солюшинз", якій належить ТРЦ "Караван Outlet" у Києві.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.