Перший місяць співпраці з Новою Поштою: що найчастіше замовляють на VARUS.UA

11.09.2024
386

Фото: VARUS.UA

У серпні мережа VARUS запустила послугу доставки онлайн-замовлень з VARUS.UA через Нову Пошту. Завдяки цьому клієнти отримали можливість замовляти улюблені товари онлайн з доставкою у будь-яке місто України. 

Після запуску доставки Новою Поштою фахівці VARUS.UA спостерігають значний приріст у ключових показниках: порівняно з липнем середній чек у серпні зріс на 55,14%, а товарообіг — на 50,57%. 


Географія доставки

Послуга доставки Новою Поштою активно використовується в областях, де фізичні магазини мережі VARUS відсутні. Це підтверджує універсальність та зручність нового сервісу. ТОП нових регіонів, де робили онлайн-замовлення на VARUS.UA: Рівненська, Львівська, Кіровоградська, Харківська та Донецька області. 

Крім цього, жителі регіонів, де про мережу VARUS знають, теж протестували нову послугу доставки від Нової Пошти. Найбільше робили замовлень у Київській, Одеській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. 

Цікаві факти та тренди

Серед найбільш популярних товарів, які замовляли клієнти VARUS.UA з доставкою НП у серпні були:

  • Снеки – популярні як для домашніх посиденьок, так і для перекусу в дорозі.

  • Товари для тварин – зокрема корми для котів і собак.

  • Напої – вода, соки та слабоалкогольні напої залишаються в лідерах.

  • Кава та чай – клієнти продовжують активно купувати ці категорії.

Серед онлайн-замовлень трапляються й цікаві поєднання, наприклад, корм для котів "Яловичина в соусі Sheba" і текіла “Репосадо Хосе Куерво” або замовлення, яке складалося з 63 абсолютно різних товарів.

Вартість доставки розраховується за тарифами Нової пошти, а орієнтовний час комплектування та доставки замовлення складає 1 день для більшості населених пунктів України. Відстежувати замовлення зручно за номером експрес-накладної на сайті або у мобільному додатку перевізника. 

Наразі скористатись новою послугою від VARUS.UA можна при замовленні продуктів тривалого зберігання та непродовольчих товарів. При цьому максимальна вага замовлення становить 50 кг. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.