У Києві розпочав роботу новий склад класу “А” від AFINA Logistics

17.07.2024
1105
PR матеріал

Фото: AFINA Logistics

AFINA Logistics, провідний логістичний оператор України, розширив свою інфраструктуру у столиці новим складом класу «А» загальною площею 11 000 кв.м. Цей крок є частиною стратегії компанії з розширення мережі й дозволить надавати українському бізнесу якісний сервіс повного циклу.


Новий комплекс, виробничі потужності якого дозволяють за добу комплектувати та відвантажувати майже 400 тонн товарів, обладнаний сучасними технологіями для постійного моніторингу температури та вологості, а також автоматичними системами для коригування цих показників у реальному часі, що дозволяє забезпечувати стабільну температуру в межах 15-25°C, залежно від типу товарів. Компанія використовує гнучку систему WMS, яка інтегрується з ERP-системами клієнтів для автоматизації обміну даними, створення, керування та відстеження замовлень, а також надання звітності та аналітики.

"Новий склад дозволить надавати нашим партнерам максимально повний та якісний комплекс послуг, - зазначає Валентин Бєляєв, директор AFINA Logistics. – Всупереч викликам, які ставить нам зараз життя, ми залишаємося вірними своєму завданню підтримувати український бізнес і забезпечувати партнерам надійні логістичні рішення”.

AFINA Logistics - логістичний бізнес-напрямок AFINA Group, який має понад 10 років досвіду успішної роботи з міжнародними брендами та пропонує широкий спектр послуг, включаючи транспортування, зберігання, фулфілмент, крос-докінг, управління запасами, обробку замовлень та експортно-імпортні операції. Компанія забезпечує надійне зберігання та обробку товарів, швидке доставляння та високий рівень обслуговування, що включає підтримку 24/7.

Сучасні складські комплекси розташовані в найбільших містах України, зокрема у Дніпрі, Кривому Розі, Одесі. Додатково компанія має склади у містах Харків, Полтава, Суми, Миколаїв, Первомайск, Ізмаїл, Рівне, Чернігів, Черкаси, які можуть використовуватися як майданчики CrossDock.

Минулого року AFINA Logistics розширила контракт з виробником природних мінеральних вод IDS Ukraine та запустила новий сучасний складський комплекс в місті Одеса. Цього року запрацював оновлений складський комплекс у Києві. Компанія надає якісні послуги багатьом українським компаніям, серед яких VARUS, Artwinery, IDS Ukraine, COMFY та інші.

В планах компанії - подальше розширення мережі складських комплексів та впровадження нових ефективних технологій управління логістичними процесами.

AFINA Logistics - логістичний бізнес-підрозділ AFINA Group. 10-річний досвід роботи з найбільшими українськими компаніями. Загальна площа складських приміщень - понад 50 тис. м2.

AFINA Group - провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок в категоріях товарів побутової хімії, гігієни та догляду. 

Найвідоміші бренди AFINA Group: ТМ Вухастик, ТМ iFresh, TM Pride, ТМ Polar Shine, TM Family Home.

Компанія обслуговує ключові національні та локальні торговельні мережі завдяки власній розгалуженій мережі філій та розподільчих логістичних центрів. Територія покриття - вся Україна, центральний офіс розташовано в Дніпрі.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.