Meest Пошта і Shop-Express об’єдналися, щоб спростити онлайн-торгівлю для українських підприємців

01.07.2024
911
PR матеріал

Відкрити власний інтернет-магазин за 1 день і відразу продавати товари з доставкою по Україні та за кордон — тепер це можливо завдяки партнерству Meest Пошта і Shop-Express


Всі магазини на платформі Shop-Express тепер мають можливість за кілька хвилин підключити інтеграцію з Meest Пошта, яка надає інструменти для управління відправленнями безпосередньо в адмін-панелі сайту.

Інтеграція дозволяє в пару кліків формувати і друкувати ТТН, а також синхронізувати статуси доставок з особистим кабінетом Meest. Як наголошує Meest, така автоматизація роботи з відправленнями стане в нагоді підприємцям, оскільки суттєво заощаджує час менеджерів та адміністраторів. Водночас покупці магазину зможуть вибирати логістичного оператора для безкоштовної доставки своїх замовлень — це підвищить їх лояльність та вірогідність повторних покупок.

З нагоди партнерства Meest Пошта надає безкоштовну доставку замовлень для підприємців, які відкриють інтернет-магазин на платформі Shop-Express цього літа. Підключивши інтеграцію Meest, можна протягом 1 місяця безкоштовно доставляти товари вагою до 2 кг з відділення до відділення по Україні.

Встигніть скористатися можливістю: акція діє до 31 серпня 2024 року.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.