«Нова пошта» побудує додаткові внутрішні укриття у відділеннях і на терміналах

04.06.2024
843

Фото: Нова пошта

Компанія «Нова пошта» шукає підрядників, які можуть швидко виготовити та встановити додаткові металеві та бетонні внутрішні укриття у відділеннях, на депо та терміналах компанії. Про це йдеться у повідомленні пресслужби НП, пише Forbes


Компанія хоче поставити укриття на кожних 50 метрах, «аби співробітники за секунди могли них дістатись». У планах «Нової пошти» за три місяці встановити додатково 500 металевих внутрішніх укриттів для підрозділів компанії здебільшого у східних, центральних та південних областях. У 2022-2024 роках «Нова пошта» побудувала та встановила 580 укриттів різного типу та інвестувала у них 400 млн грн.

21 жовтня минулого року Росія вдарила ракетою по терміналу «Нової пошти» на Харківщині. На території термінала перебували 22 особи, з яких шість осіб загинули та 16 були поранені. У працівників термінала «не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до», зазначив співзасновник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк.

1 травня ввечері в Одесі внаслідок атаки Росії було знищено сортувальне депо та відділення «Нової пошти». Обійшлося без жертв.

25 травня цього року Росія завдала удару двома керованими авіаційними бомбами (КАБ) по ТЦ «Епіцентр» в Харкові. Як повідомили в адміністрації ТЦ, після оголошення повітряної тривоги персонал зробив все можливе задля якнайшвидшої евакуації відвідувачів та співробітників. Проте два удари по центральній частині будівлі відбулися за лічені хвилини після отримання сигналу про небезпеку. Загинули 19 осіб.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.