VARUS.UA розширив покриття своєї доставки ще на 69 міст

06.10.2023
754

Від 6 жовтня кур’єри VARUS.UA починають розвозити замовлення у передмістя Києва, Дніпра, Одеси, Запоріжжя та Кривого Рогу. Тепер доставка можлива ще у 69 населених пунктах у 4 областях.


Шопінг з VARUS.UA став доступним для більшої кількості людей, незалежно від того, чи вони живуть у великому місті, селищі чи маленькому містечку. Клієнти більше не обмежені територіально і можуть замовляти все потрібне без необхідності поїздок до великих торгових центрів.

На сайті varus.ua також можна дізнаватись детальну інформацію щодо кожного товару, відфільтровувати товари за певними категоріями, слідкувати за акційними пропозиціями. Для різних категорій продуктів можна створювати списки для вечірки, пікніку чи святкової вечері. А ще — завчасно планувати свої покупки. Улюблені товари більше не потрібно довго шукати на сторінках сайту — достатньо просто додати їх у перелік обраних в особистому кабінеті. 

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 104 супермаркети у різних містах України і DarkStore у Києві. 

Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Текст і фото: прес-служба VARUS

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.