Dragon Capital Property Management завершив реконструкцію київського ТЦ Piramida

21.02.2023
1526

Фото: прес-служба Dragon Capital

 

Dragon Capital Property Management повідомляє про завершення реконструкції київського ТЦ Piramida, внаслідок чого площа об'єкта збільшилася з 16800 кв.м до 20600 кв.м


 

Оновлення фасаду торгового центру і паркінгу з боку проспекту Бажана стало фінальним етапом оновлення ТЦ Piramida, яке тривало майже два роки.

Реновацію ТЦ Piramida було розпочато у 2020 році, навесні 2021 року було збудовано нову торгову галерею, в результаті чого загальна площа об'єкта збільшилась з 16 800 кв. м до 20 600 кв. м. А вже влітку 2022 року, під час військових дій, було реконструйовано вхід до станції метро «Позняки» та упоряджено прилеглу територію. 

Зараз інвестор завершив роботи з перебудови фасаду та паркінгу з боку проспекту Бажана. На новому фасаді ТЦ Piramida встановлено велетенський LED-екран площею 350 кв.м. і вагою 7 тонн, нові енергоощадні вивіски для орендарів та місця для реклами. Паркінг перед торговим центром повністю переплановано, оновлено та збільшено на 40 машиномісць.

ТЦ Piramida входить до портфеля нерухомості інвестиційної компанії Dragon Capital, управління яким здійснює підрозділ Dragon Capital Property Management. На сьогодні під його управлінням знаходиться 28 об'єктів комерційної нерухомості, з них 12 офісних центрів, 6 торгових комплексів та 10 логістичних комплексів, площею майже 650 тис. кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості в Україні

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.