Consulting for Retail виходить на американський ринок

12.01.2023
991
PR матеріал

 

Український постачальник рішень для ритейлу та логістики – компанія Consulting for Retail – відкриває новий для себе ринок США. 


 

Consulting for Retail – міжнародна компанія, яка спеціалізується на консалтингу, автоматизації процесів роздрібної торгівлі та дистрибуції. 

Consulting for Retail понад сім років працює на ринках Європи й Середньої Азії. Серед клієнтів компанії – великі торговельні мережі АТБ, Novus, Таврия-В, Сім23, Аврора, Копійочка, Malbi, Magnum, ToiMart, Bravo, Linella й інші у 8 країнах світу. 

Команда готова презентувати свої продукти на вибагливому ринку США, де вона буде представлена брендом Atriny Group.

«Це новий виклик для нас, і ми раді, що можемо запропонувати американським гравцям ринку наші унікальні напрацювання. У США є постійно зростаючий попит на цифрові рішення в бізнесі, упевнений, що клієнти зможуть пересвідчитись в ефективності наших продуктів», — зазначив засновник Consulting for Retail Павло Щербаков.

Одночасно компанія продовжує працювати над розширенням портфеля рішень, які максимально спрощують ведення бізнесу. Клієнтам компанії тепер доступні сервіси кібербезпеки, нещодавно Consulting for Retail уклала партнерство з Creatio – глобальним вендором єдиної платформи для автоматизації CRM, галузевих і внутрішніх процесів за допомоги no-code технологій. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.