Бренд Apothecary Skin Desserts відкрив перший магазин по франшизі в Києві

14.05.2019
2628
PR-Матеріал

фото: Apothecary Skin Desserts

Розкішна косметика ручної роботи бренду Apothecary Skin Desserts швидко полонить серця українок. Клієнти обожнюють десерти для шкіри і все більше мріють бачити рожевий магазин в квітах і у себе в місті. Магазини з десертами для шкіри та казковими вітринами є у Львові та Києві. Нещодавно по франшизі було відкрито черговий магазин Apothecary у центрі Києва – на вулиці Басейній 1/2. Зайшовши туди, ми були в захваті від краси інтер’єру, розкішних ароматів та десертів для шкіри. Ми переконані, що відкрити франшизу Apothecary значить відкрити справжній дівочий рай.

Львівський бренд косметики Apothecary Skin Desserts створює креми, мило, парфуми, бомбочки для ванни, гелі для душу та догляд за волоссям. Все виготовляється вручну з вишуканих олій, квітів, фруктів, ягід та шоколаду найвищого ґатунку.

Компанія відтворює розкішні традиції догляду за шкірою та старовинні рецепти косметики, яку в дорадянські часи виготовляли для знаті у Аптеці на Коперника, 1. Засновниця компанії Ірина Іонова розповідає: "Ми віримо, що догляд за жіночою красою повинен бути ніжним, ароматним і неймовірно гарним".

Продукція Apothecary Skin Desserts – це вже тренд серед молодих дівчат та жінок. Успішні українські леді обирають Десерти для Шкіри – Катерина Осадча, Леся Нікітюк, Катерина Ющенко, Сабіна Мусіна, Софія Плакидюк. Всі ці такі різні, проте видатні жінки, неодноразово розповідали, що користуються косметикою бренду.

“Ми надсилаємо дуже багато замовлень по всіх регіонах України і кожного дня отримуємо декілька повідомлень з проханнями від клієнтів відкритися в їхньому місті. Тому ми обрали фанчайзингову модель розвитку та шукаємо однодумців, які б долучились до нашої команди. Разом ми зможемо дарувати більше приємних емоцій, впевненості в собі та розкішний догляд за шкірою та волоссям дівчатам по всій Україні".

Чому обирають Apothecary Skin Desserts?

• Унікальна косметика для шкіри з королівською історією

• Виробництво продукції 100% на нашій стороні 

• Професійний контроль якості продукції 

• Apothecary – це розкіш, яку може дозволити собі кожен

• Атмосфера в магазинах Apothecary – неповторна

• Ми гарантуємо професійну рекламну підтримку

• Напрацьована база клієнтів

• Ми даруємо гарну роботу, заради якої хочеться розвиватись

• В наших магазинах персонал працює із задоволенням

• Постійне вдосконалення з командою Apothecary 

Асортимент і продукція

Ванна та Душ – Ми створюємо мило, гелі для душу, спа-кульки для ванни, солі і вишукану пудру з білим французьким шоколадом.

Догляд за волоссям – комплекс розкішних шампунів, кондиціонерів та масок.

Догляд за тілом – крем і лосьйони, масажні та скрабуючі плиточки, ароматні олійки.

Обличчя – креми, маски і вітамінні води.

Аромати – парфуми та спреї.

“Наша ціль – зробити кожну дівчинку на Землі щасливою і впевненою, що в жіночності захований ключ до істинного щастя!

Наші партнери – розділяють наші цінності та мають бажання розвиватись разом з нами.”

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.